Santa Coloma de Gramenet

Joventut Socialista de Santa Coloma

Noves JSC-Santa Coloma, amb molts reptes per endavant

Ahir els i les joves socialistes de Santa Coloma de Gramenet vam constituir la nova executiva JSC-Santa Coloma. Una comissió molt jove, amplia (fins a 14 joves la representem), amb força emprenedora i molt compromesa amb els joves, la ciutat, els reptes i els problemes juvenils.

Volem treballar en crear espais que ens permetin escoltar els problemes, les inquietuds i les opinions del nostre col•lectiu; tan durament castigat per la crisis econòmica i social que patim. El nostre principal objectiu es connectar més i millor amb els i les joves de Santa Coloma. Les seves preocupacions son les nostres, els seus reptes de futur son els nostres, les seves reivindicacions i anhels son també els nostres. Formem part d'aquesta majoria social colomenca que vol sempre el progrés i polítiques d'esquerres per a la nostra estimada Santa Coloma, per tenir una Catalunya lliurepensadora i dins d'una Espanya tolerant i federal; des de l'esquerra busquem aquest camí. Ens definim com ecologistes, republicans, animalistes, federalistes, feministes i socialistes! Caminem per fer de l'utòpic una veritat prematura, i no un impossible; perquè som la generació més preparada de l'historia d'aquest país i ens mereixem un futur millor. I podem aconseguir-ho! Estem més que preparats!

Som conscients que els joves ens portem la pitjor cara de la crisis econòmica, primer per tenir un context molt difícil on l'accés als estudis cada cop ens suposa més dificultats econòmiques i competents, el món laboral no ens tracta bé amb contractes precaris, i quan no, una cua d'atur enorme. Així com les grans dificultats per emancipar-nos; i, segon, heretarem un país ple de desigualtats econòmiques i socials i ens hem d'anticipar i esforçar-nos per donar-li la volta; es en això on les JSC Santa Coloma ens esforçarem en lluitar i reivindicar el que els joves ens mereixem. El futur es nostre, que no ens el robin!

Fem política perquè no ens agrada que la facin per nosaltres.

Segueix-nos al facebook o al twitter et mantindrem informa’t d’actes, activitats o debats que fem.

   Facebook: JSC santa coloma
   Twitter: @JSCSantaColoma
    Email: juventudessocialistacolomense@gmail.com