Santa Coloma de Gramenet

Prioritzem el manteniment de l’espai públic

  • Esteve Serrano
  • Actualizado:
  • Creado:

Els treballs de manteniment i de millora dels espais públics són constants. L’esforç de l’Ajuntament, presidit per l’alcaldessa Núria Parlon, és continu.

El Ple del mes de setembre va aprovar l’ampliació de prop de 800.000 euros la despesa anual destinada al servei de recollida de mobles vells i a la neteja i recollida d’escombraries. Un increment del servei destinat a millorar el manteniment de la via pública i l’estat dels nostres carrers i places.

Aquest més d’octubre comença també una primera fase d’asfaltat de carrers a tots els districtes de la ciutat. Des d’Anselm de Riu fins a Mn. Jacint Verdaguer, passant per Mas Marí, Brancatges, Jaume Gordi, Santa Anna, Santa Gemma, Florència, Isaac Albèniz, Baró, Valentí Escalas o Liszt. Aquest és un primer paquet de carrers que es complementarà amb dues etapes més, una d’elles a punt de ser escollida l’empresa que realitzarà l’obra per concurs públic i l’altra en fase de redacció de projectes. La renovació dels carrers es complementa amb la millora de l’enllumenat públic. Estem substituint 1.150 lluminàries als barris de Can Franquesa, les Oliveres i el Singuerlín. Els treballs de manteniment i de millora dels espais públics són constants. L’esforç de l’Ajuntament, presidit per l’alcaldessa Núria Parlon, és continu.

Aquest esforç es desenvolupa des de la complicitat i la col·laboració dels veïns i les veïnes, escoltant les seves demandes, atenent els seus suggeriments i duent a terme campanyes d’informació i sensibilització sobre la cura compartida de l’espai públic. El manteniment dels nostres carrers i places és un compromís compartit per tothom.

 

*Article publicat a L'Ajuntament Informa de l'11 d'octubre de 2018