Santa Coloma de Gramenet

Temps de dones

  • Actualitzat:
  • Creat:

El compromís de les dones i homes socialistes a Santa Coloma de Gramenet s’expressa tot l’any, però especialment durant la celebració del 8 de març.

El PSC treballa activament des de l’Ajuntament i des de l’agrupació en la lluita contra totes les desigualtats. Entorn de la Diada del 8 de març és temps de recordar i remarcar les nostres polítiques actives; és temps de dones. L’alcaldessa i Primera secretària Núria Parlon destaca des de fa anys en la seva lluita feminista i la implementació de polítiques concretes a l’Ajuntament colomenc.

Al darrer ple municipal celebrat el 25 de febrer vam presentar i aprovar una moció per commemorar el 8 de març i per a expressar el nostre suport a la vaga internacional convocada pel moviment feminista arreu del món. També des de l’Ajuntament som els impulsors de les Jornades Feministes que cada any s’organitzen en col·laboració amb les entitats de dones i d’altres forces polítiques de Santa Coloma. Aquestes jornades despleguen un ampli ventall d’activitats fins el mes d’abril. Destaca la lectura aquest divendres 8 de març del manifest elaborat pels grups de dones de la ciutat, a les 12h. a la Pl. de la Vila. A les 17 hores d’aquest dia 8 s’ha convocat a la ciutadania a la pl. de la Vila per marxar cap a la manifestació central que se celebrarà a Barcelona.

La nostra agrupació, com cada any, organitza un acte en el marc d’aquestes Jornades. Enguany tindrem a la seu del PSC local un Vermut feminista reivindicatiu que començarà sobre les  13h. del dissabte 9 de març. Esteu totes i tots convidades!

Paraules clau: