Santa Coloma de Gramenet

El pressupost 2018, eina per millorar la vida als barris

  • Esteve Serrano
  • Actualitzat:
  • Creat:

Amb l’aprovació del pressupost del 2018 continuarem desplegant actuacions de millora i manteniment a tots els barris de Santa Coloma

Tenim la maquinària municipal a ple rendiment. Amb l’aprovació del pressupost del 2018 continuarem desplegant actuacions de millora i manteniment a tots els barris de Santa Coloma. A més, destinem recursos per a la creació d’ocupació i per a la promoció de l’economia local. Tot plegat sense restar ni un sol euro a les polítiques socials: hem augmentat les partides destinades als ajuts i al suport que encara necessiten les famílies més colpejades per les retallades aplicades per la dreta a Espanya i Catalunya.

Volem millorar la qualitat de vida de la ciutadania. Per aquest motiu actuarem també sobre l’entorn més immediat on aquesta desenvolupa el seu projecte vital: els barris. La transformació de molts barris ja és una realitat: estem finalitzant les obres del carrer de Pompeu Fabra i l’avinguda dels Banús. Durant el 1r trimestre de 2018 s’adjudicaran les obres per reformar el passeig d’en Llorenç Serra, els passatges de Tarragona i dels Xiprers; iniciarem la licitació de les reformes del carrer de Milà i Fontanals i part del de Dr. Pagès, del carrer de Wagner, o de la plaça de l’Abat Escarré, entre altres.

Des del govern i el Grup Municipal Socialista us volem desitjar un bon any 2018. Els homes i les dones que en formem part continuarem deixant-nos la pell pels nostres veïns i veïnes.

 

*Article publicat al Butlletí informatiu del 12 de gener de 2018