Santa Coloma de Gramenet

Amb forces renovades per continuar la millora de Santa Coloma

  • Esteve Serrano
  • Actualitzat:
  • Creat:

Iniciem un nou mandat amb les forces renovades per l'àmplia confiança dipositada per la ciutadania colomenca en el PSC , que encapçala l'alcaldessa Núria Parlon.

Després de la Festa Major d'Estiu comencem un nou curs. Aquesta vegada iniciem un nou mandat amb les forces renovades per l'àmplia confiança dipositada per la ciutadania colomenca en el PSC, que encapçala l'alcaldessa Núria Parlon.

S'enceta el curs amb l'amenaça d'ENDESA de tallar el subministrament a les famílies acollides al programa de pobresa energètica. Com la resta d'ajuntaments, la reacció del nostre equip de govern, i de tot el municipalisme, ha estat demanar un nou conveni per repartir la despesa que no poden assumir les famílies més necessitades. Nosaltres fa anys que destinem molts recursos econòmics a les polítiques socials, especialment a l'emergència habitacional i la pobresa energètica.

La millora i la transformació de l'espai públic tampoc s'atura. S'inicien obres a les places Abat Escarré i Alfons Comín, endegarem la transformació del passeig de la Salzereda i tenim a punt les obres de reforma de l'aparcament del Mercat de Singuerlín. També començarà en breu la tercera campanya de pavimentació d'aquest any, que afectarà als carrers Dr. Ferran, Balears, Nord, Alella i Mozart.

Quant a la dinamització económica, està molt avançat l'espai de recursos per a dones, innovació i economia feminista, la CIBA, que juntament amb el programa d'economia termal associat a l'aprofitament de l'aigua calenta subterrània, esdevindran un dels eixos de la recuperació económica i la creació d'ocupació a la nostra vila. En aquest sentit, cal remarcar també les noves convocatóries de plans d'ocupació, que suposaran la contractació de més de 160 persones, preferentment majors de 45 anys en situació d'atur o sense percepció de prestacions.

En definitiva, treballem i governem per atendre les necessitats reals de la ciutadania.