Santa Coloma de Gramenet

Ple municipal de febrer de 2019

  • Actualitzat:
  • Creat:

La tarda-nit de dilluns dia 25 s'ha dut a terme el ple ordinari del mes de febrer.

En el decurs de la sessió s'ha donat compte d'un acord de la Junta de Govern referent al començament de les obres a l'antiga escola Miguel Hernández per a la seva reconversió en habitatges dotacionals per a la gent gran.

Les obres del primer edifici van començar l'11 de febrer i està previst que durin uns 10 mesos. El futur edifici, d'11 plantes i 48 pisos tutelats de 40 metres quadrats, serà el primer complex d'habitatges dotacionals per a la gent gran de Santa Coloma, un projecte en el qual el govern municipal socialista encapçalat per Núria Parlon ha treballat en col·laboració amb la plataforma SOS Gent Gran.

El complex també comptarà amb un centre de dia gestionat per la Generalitat de Catalunya, administració que té tant residències com centres de dia sota la seva competència.

Ha sigut d'especial interès l'apartat de mocions, durant el qual el ple municipal s'ha adherit, prèvia presentació d'una moció per part del Grup Municipal Socialista, a la celebració del 8 de març, jornada universal en defensa dels drets de les dones, i a la convocatòria de vaga convocada pel moviment feminista a escala mundial.

Així mateix, el GMS presentà una moció per a garantir la continuïtat dels centres especials de treball a Catalunya, la qual es va aprovar.

Fitxers adjunts: