Santa Coloma de Gramenet

Parlon participa a la sessió "Polítiques Socials (ON): Fer front a les desigualtats des de la proximitat"

  • Actualitzat:
  • Creat:

El PSC organitza una sessió d'anàlisi i reflexió sobre les polítiques socials al nostre país analitzant bones pràctiques municipals. Núria Parlon hi participarà per explicar les polítiques d'infància portades a terme a Santa Coloma.

Les polítiques socials que ha desplegat el govern de Núria Parlon a Santa Coloma hi seran presenta les jornades de relfexió i bones pràctiques organitzada al PSC per les Secretaries d'Ocupació i Política Social, i per la de Política Municipal del PSC.

L'acte l'obriran els dos secretaris nacionals, l'Eva Granados i el company colomenc Antoni Fogué.

Posteriorment, es donarà pas a una ponència que porta per títol "Com “desretallar” els drets socials assolits i les seves polítiques públiques vinculades?" a càrrec de la Sara Berbel, doctora en Psicologia Social i ex-directora general d’Igualtat d’Oportunitats al Departament de Treball de la Generalitat.

Finalment, es presentaran tres experiències locals:

Polítiques d'Infància en risc, amb la intervenció de la nostra alcadessa Núria Parlón; Polítiques d’accés a les necessitats bàsiques, on hi participarà la Lluïsa Moret, alcaldessa de Sant Boi de Llobregat. I finalment "L’habitatge social dins el Pla Local d’Inclusió Social" a càrrec de la Lluïsa Melgares, regidora de Polítiques Socials d’Habitatge de l’Ajuntament de Terrassa

El company coloment Raúl Moreno, com a delegat de la Comissió Sectorial de Política Social del PSC, farà de relator i moderador de la taula.

L'acte és obert a tothom, a la militància, la ciutadania i les entitats que hi vulguin participar del debat. Tindrà lloc el dijous, 12 de febrer a les 6 de la tarda a la seu del PSC (c/ Nicaragua, 75).

Podeu confirmar la vostra assistència a politicamunicipal@socialistes.cat o trucant al 93 495 54 27.

Fitxers adjunts:

Paraules clau: