Santa Coloma de Gramenet

Lídia Montero Cos

Lídia Montero Cos

Lídia Montero Cos

  • Secretària d'Àrea d'Educació, Canvis Socials i Societat Civil Santa Coloma de Gramenet

Va néixer el 12 d'agost de 1962 a Manresa, on va viure fins als 6 anys. Després es va traslladar a Barcelona, on va seguir els estudis a l'escola pública, primer al col•legi Ramón Llull i després a l' Institut Montserrat. Filla de farmacèutic, va iniciar els estudis de farmàcia a la universitat de Barcelona, però la inquietud de les lletres va fer que abandonés la carrera per estudiar magisteri. Especialista en ciències socials i llengua anglesa, té també un postgrau en educació Física.
Mestra des de l'any 1986, és directora de l'escola Beethoven de Santa Coloma de Gramenet des de fa vuit anys. Pensa que una educació de qualitat és l'aposta més important que es pot fer per encarar el futur, un pilar fonamental per a la cohesió social i una de les prioritats més importants que tenim a la nostra societat.
Resideix a Santa Coloma de Gramenet des de l'any 2001 i se sent molt orgullosa de poder viure i treballar en una ciutat lluitadora i solidària, de la qual es considera filla adoptiva.
És membre del grup de Teatre Lauta des de fa 15 anys. Quan té una estona sol escoltar música clàssica. Li agrada molt viatjar i descobrir altres móns, això li ha fet reflexionar sobre la relativitat de moltes coses i sobre el que realment és important.

Camps obligatoris

Termes i condicions